0
Кошик
 x 
Кошик порожній

Захворювання шлунково-кишкового тракту

Захворювання ШКТ: відгуки, референції

 

Леонід, 43 роки. Кровоточива виразка шлунку, загальна інтоксикація організму. Застосовував: Лукаб-магнатор, Клітковину, Чай, Вітаміни, Еліксир, Бальзам, Сік Алое. За тиждень покращилося самопочуття (пройшли болі в шлунку і блювання з кров'ю), аналізи крові покращилися (гемоглобін піднявся, нормалізувався білірубін, який був в три рази вище норми).

Чоловік 70 років. Гостре отруєння припинилося після одноразового прийому розчину еліксиру.

Мамаєва В.,
м.Шепетівка

Чоловік, 45 років. Виразка 12-палої кишки з п'ятикопійчану монету. Запропонована операція. Протягом 28 днів отримував медикаментозне лікування і одночасно 6 разів на день по черзі приймав гель і еліксир. Обстежений після лікування. Виразка не виявлена, і навіть немає рубця.

Людмила Ш.,
м.Запоріжжя

Дівчина, 18 років. Отруєння солоною рибою. Звернулися за допомогою, коли вже минуло 12 годин. Була блювота і пронос. Температура 40. Нічого не хотіла пити, але один раз 25 крапель еліксиру все-таки випила. Цього було досить, щоб вранці вже йти на заняття в технікум.

Мураста Л.,
м.Охтирка

Дівчина, 20 років, хворіла гастритом, підвищення кислотності. Один місяць пила чайний збір BIONET®, еліксир і активний бальзам, курс магнітотерапії повністю вирішив проблему.

Мартинюк Н.,
м.Рівне

Чоловік, якому 50 років, отруївся рибою. Стан був тяжкий, але застосування гелю BIONET® і еліксиру всередину допомогло позбутися від симптомів отруєння за 24 години.

Мовчан Л. О.,
м.Львів

Жінка 36 років позбулася тривалої печії в шлунку, використовуючи 20-25 крапель еліксиру.

Калитич М.,
Воловець

Гострий гастрит. 25-30 крапель еліксиру на 100 мл чаю 4-5 разів на день. Бальзам – по горошині 2-3 рази на день всередину. Через 3 дні значне поліпшення. Через сім днів повне вилікування.

Гостре отруєння. Чай + еліксир (30-40 крапель) на 100 мл чаю щогодини. Через добу повне одужання.

Корнієнко В.,
м.Черкаси

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…