0
Кошик
 x 
Кошик порожній

ШПИНАТ (в табл)

є в наявності

Нормалізує і регулює роботу сечовий, лімфатичної і травної систем, підтримує і стимулює серцево-судинну систему, покращує зір.

462,00 грн

75г / 150 табл.

Шпинат багатий провітаміном А (каротин), вітаміни групи В, вітаміном С (аскорбіновою кислотою), Р, РР, протирахітним вітаміном D2. Багатий мінеральними солями, особливо сполуками заліза. За змістом білків шпинат перевершує всі овочі, і поступається тільки зеленому горошку, молодим стручкам квасолі і м'ясу. Містить рекордну кількість йоду, який захищає від старіння. У шпинаті особливо багато вітамінів групи В – В1, В6 і РР. а також заліза і йоду. Він також містить в невеликій кількості і вітамін К. Солі заліза знаходяться в легкозасвоюваній формі і швидко засвоюються організмом.

Завдяки своєму вітамінно-мінеральному складу, шпинат є цінним продуктом харчування для людей, які страждають анемією. Для здорових людей шпинат теж дуже корисний, особливо для дітей і підлітків. Його споживання сприяє підвищенню гемоглобіну і збільшення кількості червоних кров'яних клітин, поповнення запасів вітамінів і мінеральних речовин, підвищенню опірності організму до інфекційних захворювань. Єдиний недолік шпинату – високий вміст щавлевої кислоти.

Запобігає відшарування сітківки ока, зміцнює судини. Показаний людям з ослабленим здоров'ям. Він добре засвоюється. Покращує діяльність підшлункової залози.

Використовується при захворюваннях

  • нервової системи,
  • недокрів'ї,
  • гіпертонії,
  • туберкульозі,
  • цукровому діабеті,
  • при перевтомі,
  • рахіті, порушення росту у дітей,
  • стимулює роботу кишечника,
  • надаючи легке проносне дію,
  • уповільнює старіння клітин.

Шпинат повний флавоноїдами, які діють як природні антиоксиданти, захищаючи організм від вільних радикалів. Дослідники відкрили понад 13 різних флавоноидовых сполук, які діють як противо-ракові субстанції. У шпинаті міститься речовина апігенін, яка допомагає боротися з утворенням ракових клітин. Це речовина, проникаючи в структуру ракових клітин, вбиває їх.

Шпинат корисний продукт харчування для серця, який підтримує і стимулює серцево-судинну систему. У шпинаті високий рівень вітамінів С і А, які самі по собі антиоксиданти, що допомагають скоротити кількість вільних радикалів в організмі. Антиоксиданти утримують холестерол від окислення. У добавок до всього, фолати (комплекс вітамінів групи В) дуже благотворно впливають на роботу серцево-судинної системи в цілому. А каротиноїди забезпечують стінки артерій додатковими поживними речовинами та захищають від негативного впливу.

Дослідження показали, що споживання великої кількості шпинату і зелених овочів в цілому, уповільнює процес старіння функції мозку. У шпинаті багато харчових волокон, що дозволяє меншою мірою засвоюватися жирів.

Робота шлунково-кишкового тракту значно поліпшується. Бета-каротин і вітамін С захищають клітини товстої кишки від шкідливих наслідків вільних радикалів. Шпинат повністю ліквідує запори, за допомогою харчових волокон.

Завдяки корисним елементів живлення шпинат володіє протизапальними властивостями, що благотворно впливає на такі захворювання, як артрит, остеопороз, мігрень, астма.

Ви знаєте, що таке лютеїн? Це каротеноид або антиоксидант, що міститься в шпинаті, який запобігає хвороби очей, такі як вікова катаракта і макулярна дегенерація. Лютеїн засвоюється краще, якщо є щавель з невеликою кількістю якого-небудь жиру, наприклад з оливковою олією. Основна функція лютеїну – підвищувати імунітет людини і захищати від різних типів ракових утворень, зокрема від раку шлунка.

Залізо – необхідний мінерал для жінок дітородного віку, зростаючих дітей і підлітків. Шпинат містить достатню кількість заліза, необхідне для забезпечення киснем всіх клітин організму, завдяки чому людина повна сил і енергії.

Людям, у яких порушений водно-сольовий обмін (при захворюваннях печінки, нирок, нефриті, захворюваннях жовчного міхура та підшлункової залози), шпинат суворо протипоказаний.
З-за великої кількості щавлевої кислоти (шпинат може стати причиною каменеутворення, тому протипоказаний людям з сечокам'яною хворобою.

Спосіб виготовлення

методом холодного пресування (екструзії під тиском), без зв'язуючих

Зберігання

у сухому прохолодному місці, захищеному від світла місці. Розкритий продукт використати протягом двох місяців.

Склад

шпинат (99%), топінамбур

Спосіб застосування

4-5 таблеток на день з великою кількістю рідини

 

Додати коментар

Тут Ви можете написати свій коментар, відгук, поставити запитання.


Одиниці в пакунку1
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…