0
Кошик
 x 
Кошик порожній

ГРИБИ МАІТАКЕ

При онкологічних захворюваннях, доброякісних новоутвореннях, цукровому діабеті, підвищеному артеріальному тиску і рівні холестерину, порушеному гормональному фоні і функції щитовидної залози, інфекційних захворюваннях, вірусному гепатиті і зайвій вазі.
1 848,00 грн

2шт. по 50мл (водна та спиртова витяжки)

Гриб Maitake (Grifiola frondosa) високо цінується за його здатності підтримувати організм, відновленні його нормальної діяльності та підтримки функціонування імунної системи. Гриб Мaitake завдяки двом різним процесам екстракції активних інгредієнтів підходить до проблеми з різних аспектів одночасно.

Властивості гриба Maitake

Фракція D - Імуномодулюючі полісахариди: бета 1,6 і бета 1,3 глюкан
Фракції Х і ES
Мінеральні речовини: калій, кальцій, магній
Вітаміни: В2, В3, вітамін D

Складові гриба Мaitake та їх дія

Maitake багатий мінеральними речовинами (напр. калієм, кальцієм, магнієм), вітамінів (В2, В3, вітамін D), а також амінокислотами і клітковиною.

Найважливішою складовою частиною Гриба Мaitake можна назвати фракцію D (полісахариди під назвами бета 1,6 і бета 1,3 глюкан), які є складними вуглеводами з високим вмістом цукру.

Відкривачем двох інших важливих складових став професор Гаррі Прейс (Georgetown University Medical Center, Washington, DC), і це т. зв. X і ES фракції (Джерело: Alternative Medicine Review, червень 2002 р. Noriko Kodama, Kiyoshi Komuta, Hiroaki Nanba). Згідно з дослідженнями, діючі речовини гриба Maitake регулюють артеріальний тиск, рівень цукру та інсуліну, жировий обмін печінки, а також рівень холестерину і тригліцеридів. Маючи властивість розщеплювати жир, може бути ефективний при схудненні.

Однак, найважливішою функцією гриба Мaitake є зміцнення імунітету. Як полісахарид бета-глюкан активує білі кров'яні тільця крові, макрофаги, які знищують мікроорганізми, відповідальні за виникнення ракових пухлин і захворювань.

Знищуючий вплив фракції D гриба Maitake на ракові клітини було доведено дослідженнями японських учених у 1955 році (Kobe Pharmaceutical University). Гаррі Прейс, першовідкривач фракції Х (що знижує рівень цукру в крові) і фракції ES (знижує артеріальний тиск) провів таке дослідження, базовим припущенням якого було те, що частково причиною таких хронічних захворювань як цукровий діабет, високий артеріальний тиск і ожиріння є порушення співвідношення (балансу) глюкози і інсуліну. У своєму дослідженні, проведеному в 1998 році він довів той факт, що гриб Мaitake володіє позитивним впливом на рівновагу глюкоза/інсулін, і цим допомагає попередити цукровий діабет, високий артеріальний тиск і ожиріння. Ще одне дослідження, проведеним в Georgetown University довело, що витяжка з гриба Maitake дійсно здатна посилити глюкозо-інсуліновий обмін речовин.

Показання до застосування

  • онкологічні захворювання – лікування і профілактика (активація протипухлинної імунної функції, гальмування розвитку судин пухлини, руйнування ракових клітин, зниження впливу канцерогенів та загрози появи пухлин
  • доброякісних новоутворень (поліпи, аденоми, фіброаденоми, міоми і т.д.) - терапія
  • нормалізація гормонального фону організму (при різних ендокринних порушеннях в організмі – при патології ендокринних залоз (гіпо- і гиперфункциях): цукровому діабеті, порушенні функцій щитовидної залози і надниркових залоз, дисфункції гіпофіза, тяжких клімактеричних періодах і дисфункції яєчників
  • цукровий діабет - поліпшує метаболізм інсуліну і глюкози
  • підвищений артеріальний тиск і високий рівень холестерину – знижує їх показники, знижує ризик виникнення атеросклерозу
  • інфекційні захворювання: вірусні захворювання (гепатити, віспа, респіраторні інфекції, вітрянка, грип, оперізуючий лишай, герпес, поліомієліт, сказ, гемморагическая лихоманка ебола, ВІЛ); бактеріальні захворювання (кокова флора, туберкульоз, лістеріоз, клебсієла, микоплазмозы, та інші; грибкові ураження (кандидози та ін); захворювання, викликані найпростішими – протозойні інфекції (лейшманіоз, малярія та інші)
  • дифузні захворювання печінки: вірусний гепатит В і С – активація противірусного імунітету, нормалізація виробництва ферментів печінкою і усунення запалення печінкової тканини
  • надмірна вага – поступове зниження: руйнування надмірної кількості жирових клітин, регуляція рівня гормонів

Склад

гриб Maitake (Grifola frondosa) 0,25 г/мл гліцерин (0,8 Г/мл).

Спосіб застосування

Чергуючи через день спиртову і водні витяжки: 3 рази у день по 1 мл витяжки, розчиненої у воді або іншій рідині за півгодини перед прийомом їжі.

1 мл відповідає кількості рідини в кавовій ложці.

Постійне застосування рекомендується максимум протягом 3-х місяців, після цього 1 місяць перерви.

Прийом продукту не замінює різноманітною та збалансованої дієти та ведення здорового способу життя! Берегти від дітей! Не перевищувати денну дозу! Перед застосуванням збовтати!

Протипоказання

Прийом препарату не рекомендовано дітям, які страждають аутоімунними захворюваннями і вагітним жінкам.

Негативної взаємодії з іншими ліками не спостерігалося.

Зберігання: після відкривання зберігати в холодильнику. Зберігає свою якість на протязі 1 місяця після відкриття.

 

Біо Maitake гриб спиртова витяжка

Рекомендована денна доза (3 × 1 ml) містить:

Харчова цінність 3 ml 100 ml
  Енергія 48,57kJ/11,61kcal 161,9kJ/387kcal
 Жир 0,014 g 0,47 g
 - з яких насичені
жирні кислоти
0,008 g 0,27 g
  Вуглеводи 2,86 g 95,48 g
 - з яких цукру < 0,003 g < 0,1 g
 Білки 0,003 g 0,1 g
 Сіль 0,007 g 0,24 g

Продукт містить сіль із-за природного вмісту натрію

 

Біо Maitake гриб водна витяжка

Рекомендована денна доза (3 × 1 ml) містить:

Харчова цінність 3 ml 100 ml
  Енергія 47,43kJ/11,34kcal 1581kJ/378kcal
 Жир 0,0045 g 0,15 g
 - з яких насичені
жирні кислоти
0,0024 g 0,08 g
  Вуглеводи 2,79 g 93,05  g
 - з яких цукру 0,0117 g 0,59 g
 Білки 0,032 g 1,07 g
 Сіль 0,0057 g 0,19 g

Продукт містить сіль із-за природного вмісту натрію

 

        Терапевтичні властивості продукції (порівняльна таблиця)

 

Залишити коментар (відгук) можуть тільки зареєстровані користувачі сайту.
Будь ласка, зареєструйтесь або увійдіть в свій персональний кабінет.

Одиниці в пакунку2
Top
We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. More details…