

СІК ГРАНАТОВИЙ з вітамінами
Технологія виробництва дозволила зберегти всі вітаміни та мікроелементи. Рекомендується при остеопорозі, серцево-судинних захворюваннях, менопаузі, захворюваннях суглобів. Регулює рівень холестерину в крові, зменшує запальні процеси.
1 літр
Склад (30 мл)
- Вітаміни В1 - 1,4 мг (100% NRW)
- Фолієва кислота - 200мкг (100% NRW)
- Вітаміни В2 - 1,6 мг (100% NRW)
- Пантотенова кислота - 6мг (100% NRW)
- Вітаміни В6 - 2мг (143% NRW)
- Вітаміни В12 - 1мг (40% NRW)
- Вітамін Е - 10мг (100% NRW)
- Вітамін С - 120мг (150% NRW)
- Біотин - 150мкг (300% NRW)
Спосіб застосування
30 мл соку (мірний стаканчик) перед їжею. Не перевищувати зазначену дозу. Не замінює повноцінного харчування. Протипоказання: не знайдено.
Ефект елагової кислоти і флавоноїдів в гранаті
Гранат це найбільший джерело елагової кислоти. Всесвітньо відомий дієтолог Herbal Medicine Дональд Йанс у своїй книзі" Одужання і рак" пише, що елагова кислота здатна перешкоджати утворенню ракових клітин і їх мутації. Флавоноїди в гранаті блокують формування капілярної сітки в ореолі злоякісних утворень (ангиогенезис). Таким чином гранат володіє онкопротекторну дію.
Гранат всіма відомий і корисний фрукт. Містить у собі 600 зерен і багато корисних речовин. Широко використовуваний фрукт в китайській і аюрведичній медицині протягом 1000 років. Клінічні і лабораторні дослідження показали сильну антиоксидантну властивість граната, яке перешкоджає виникненню вільних радикалів. Гранат ефективний при хронічних захворюваннях, зменшує запальні процеси хрящової тканини; ефективний при артритах, остеоартриті, остеопорозі.
У Каліфорнійському університеті Беркелей, з допомогою тестування методом «Тролокс», було підтверджено, що в гранаті рівень антиоксидантів в 3 рази більше ніж у червоному вині або зеленому чаї.
Гранат і захворювання серця
У 2000 році вчені виявили антиоксидантну властивість граната в лікуванні атеросклерозу, дослідження провів професор Авирам, який довів, що за допомогою граната LDL (поганий холестерин) знижується на 20 % і пропорційно підвищує HDL (хороший холестерин) в крові.
У пацієнтів, які вживали екстракт граната суттєво покращився стан, зменшилися серцево-судинні захворювання. Через 2 тижні знизився рівень артеріального тиску і за рік систематичного вживання на 35% зменшилася товщина атеросклеротичних відкладень на судинах. Гранат також використовують для зниження зайвої ваги. Зерна граната низькокалорійні? його клітковина виводить токсини і отрути.
Завдяки цьому знижується вага. Наприклад в 100 грам граната містить в собі всього 83 Ккалорій та 4 грами клітковини з допомогою якої підвищується метаболізм.